Voet en beenmassage & behandelingen

Een massage en behandeling van de voet en benen zorgt voor een totale ontspanning. Het werkt diep in op de ontspanning van lichaam en geest. De massage wordt toegepast om stress en spanningen te verminderen. Daarnaast wordt de werking van organen, klieren en overige lichaamsdelen gestimuleerd. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestroom door het hele lichaam. De massage geeft je rust en even het stilstaan bij jezelf.

Diverse behandelingen van voeten en benen

 

Voorafgaand aan de massage en behandelingen vindt er een ontspannend voetenbad plaats. 

 

Aroma Voet massage

Tijdens de massage worden voetreflexpunten  en meridianen behandeld.  

Het is een prettige, ontspannende intensieve massage. De energie stroomt  beter door het hele lichaam. Een weldaad voor lichaam en geest: ontspannen, fit en vitaal.

De voetmassage heeft een hele goed uitwerking bij klachten zoals: autisme, adhd, buikpijn, obsitpatie, darmklachten, slapeloosheid en stress.

Een aroma voetmassage kan verlichting geven bij klachten zoals: hoofdpijn, spanningen, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten en benen, verkrampte en gespannen voeten en benen, koude voeten en benen.

De massage duurt 30 minuten en kost 30 euro

 

Voet en been massage “de luxe”

Een hele ontspannende uitgebreide behandeling voor de voeten en benen. Een heerlijke verwennerij voor lichaam en geest. Tijdens de behandeling worden de voeten en benen gescrubd. Scrubben is heerlijk voor de huid. Het verwijdert dode huidcellen waardoor je huid weer zacht wordt en weer gaat glanzen. Het stimuleert de doorbloeding. Het geeft een totale ontspanning van het lichaam. De afvalstoffen worden afgevoerd. De voeten krijgen een heerlijke pakking wat diepe werking op de huid heeft. Bij een voetpakking wordt de huid diep gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De voetpakking heeft een extra ontspannend effect op de voeten. De behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsmassage met heerlijke massagecreme of olie.  

 

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die last hebben van vermoeide en koude en slecht doorbloede voeten. De pakking zorgt ervoor dat de voeten in goede conditie worden gebracht laat vermoeidheid verdwijnen en maakt plaats voor vitaliteit en een tintelfris gevoel.

 

Je kunt kiezen uit: lavendel, citrus, kaneel, hawai, Oceanie, magnesium

De behandeling:

  • Voetenbad met essentiële oliën
  • Voeten worden gereinigd
  • Srubmassage van de voeten
  • Voetpakking
  • Voetmassage

 

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost 45 euro.