Thaise voetreflex massage

Door de voeten te masseren, wordt eigenlijk het hele lichaam meegenomen. De Thaise voetreflexmassage is een massage die volledig aansluit bij het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Daarnaast activeert het de energiedoorstroming van het lichaam.

 

Deze massage komt vanuit oorsprong vanuit Thailand en is een effectieve, natuurgeneeskundige massagetherapie. Het is gebaseerd op voetreflexologie.

Deze thaise voetreflexmassage zorgt voor vermindering van spanning op lichamelijk, energetisch en geestelijk gebied en verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen.

 

De Thaise voetreflexmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet. Daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals het hart, longen, maag, darmen, lever en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden in de voetzool. Door acupressuur met een massagestokje uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd.

Door deze punten aan te drukken en te masseren kan een blokkade worden verminderd of opgeheven. Het lichaam komt tot rust en in balans doordat het lichaam wordt voorzien van voldoende bloed en energie en de opgeslagen afvalstoffen los kunnen komen en het lichaam kan zorgen voor de afvoering.

Tijdens de thaise voetreflexmassage wordt de doorbloeding en de lymfestroom geactiveerd. Afvalstoffen worden verwijderd, de organen en zenuwbanen gestimuleerd, maar bovenal geeft deze massage een geweldadig gevoel van ontspanning.

De massage wordt afgesloten met een onderbeenmassage en slot een warm compres voor de voeten en benen.

 

Een voetmassage geeft een diepe beleving van ontspanning. Doordat de voeten het verst van je hoofd vandaan liggen, haalt een voetmassage je letterlijk uit je hoofd, waardoor je je als herboren voelt.

 

Deze massage is zeer geschikt voor:

- Spanning in voeten en benen

- Slaapproblemen

- Hoofdpijn

- Darmklachten 

- Spijsverteringsproblemen

 

 

Duur & Kosten

45 minuten 45 euro

60 minuten 59 euro (inclusief kort voetenbad) 

75 minuten 69 euro (inclusief voetenbad ritueel)