Workshop Ouder en Kind yoga

Yoga is HEEL ERG LEUK om te doen! Ga mee op ontdekkingsreis ontdek, speel en geniet van wat je samen allemaal kan!

Wil je samen met je kind lekker ontspannen en een heerlijk moment om samen te genieten en op te laden?

Ouder en Kind Yoga is fijn om samen te doen! Samen met je kind bewegen, ontdekken en ontspannen en vooral veel plezier maken!

Samen genieten van een mooi yoga avontuur en beleef het zelf!

 

Ouder en Kind Yoga is een manier om op speelse wijze bezig te zijn met:

Lichaamshoudingen en beweging, lichaamsbesef, ademhalings-, concentratie- en ontspanningsoefeningen en oefeningen gericht op de verbinding, vertrouwen en de verbondenheid.  Het draagt bij aan een verbetering van de geestelijke en lichamelijke conditie van ouder en kind. Het helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

 

Elke workshop heeft weer zijn eigen thema. We gaan avonturen beleven op het strand, in het kabouter bos, de seizoenen, liefde, zon en aarde.

De oefeningen worden in spelvorm aangeboden door gebruik te maken van: verhalen, dans, muziek, massage, zingen en tekenen.

We doen de zonnegroet, de aardedans, masseren op muziek, mandala maken, en tekenen.

 

De lessen zijn geschikt voor ouders met kinderen van 1,5 - 4 jaar en 4-10 jaar. Ook opa’s en oma’s met kleinkinderen, oppas zijn van harte welkom!

 

 

Wanneer & Locatie & Kosten

nieuwe datums binnenkort bekend

Woudina & Co, handelsweg 2 in Nieuwkoop

 

De kosten van de workshop zijn 17,50 euro per ouder en kind samen, een extra kind 5 euro. Kinderen tussen de 2-8 jaar kunnen deelnemen aan de workshop. 


Aanmelden via Contact of praktijkmaribel@gmail.com