Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Aartman – Tersteeg getrouwd en 2 dochters. Ik woon in Noorden. Ik ben in 2005 gestart met mijn eigen praktijk Maribel.

Hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt in de kraamzorg. Door een lange ziekteperiode en beperkingen kon ik het beroep niet meer hervatten.

In de tijd dat ik ziek was ben ik in contact gekomen met yoga en massage. Dit heeft mij heel veel steun gegeven in deze moeilijke periode. “Het bracht een hele nieuwe horizon aan mijn leven”.

Ik ben mij gaan omscholen voor yogadocent met specialisatie op zwangeren, baby's en kinderen. Bij Samsara en Jip en Jan Academie. Door mijn grote passie voor masseren, volgde ik daarna ook de opleiding voor zwangerschapsmassage therapeut en allround massagetherapeut.  

Dit was een nieuwe start en Praktijk Maribel bloeide op! Maribel, mij als koosnaampje gegeven.

Ik werk vanuit een holistische visie. En kijk naar de persoon in zijn geheel. En kijk wat er op dat moment nodig is. Ik werk met essentiële oliën van doterra waardoor je nog meer ontspanning en het zelfgenezend vermogen in het lichaam vergroot. Inmiddels ben ik ook doterra welness advocate. Een mooie waardevolle toevoeging aan een massage! 

Er is een ruim aanbod van diverse massages. Voor ieder wat die nodig heeft op dat moment. 

Binnen mijn praktijk wil ik mensen een moment van rust en ontspanning bieden in groepsverband en individuele sessies.  Ik doe dit door middel van Yoga, Mindfulness, Massages, Ontspanningsoefeningen en aromatherapie.

Binnen mijn praktijk werk ik veel met moeder een kind en werk ook samen met 2 verschillende Verloskunde praktijken en Lin Holistisch Praktijk in Zevenhoven. Het is mooi om op deze manier ontspanning te kunnen bieden aan moeder een kind in deze praktijken. 

Ik vind het mooi hoe je yoga & massage aan anderen op verschillende manieren kunt overbrengen. Yoga & Massage is iets wat dagelijks terugkeert in mijn leven. Elk mens is uniek. Mijn kracht is om ieder in mijn praktijk weer te zien stralen en zichzelf te laten zijn! Zowel jong, volwassen en oud! 

Zodoende heb ik verschillende opleidingen en cursussen afgerond die daar mee te maken hebben.

 

Ik ben leergierig opgesteld en blijf nog steeds nieuwsgierig naar alle nieuwe dingen en weetjes rondom yoga, massage en energievormen. Ik volg bijscholingen en cursussen rondom Yoga & Massage waardoor ik nieuwe vormen kan aanleren en kan integreren in mijn lessen en massages. 

 

Ik verwelkom je graag bij Praktijk Maribel, kom het ervaren Yoga & Massage, bewustwording, ontspanning en een moment voor jezelf....

Warme groet, Tamara Aartman-Tersteeg