Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Aartman – Tersteeg getrouwd en 2 dochters. Ik woon in Noorden. Ik ben in 2005 gestart met mijn eigen praktijk Maribel.

Hiervoor heb ik 5 jaar gewerkt in de kraamzorg. Door een lange ziekteperiode en beperkingen kon ik het beroep niet meer hervatten.

In de tijd dat ik ziek was ben ik in contact gekomen met yoga en massage. Dit heeft mij heel veel steun gegeven in deze moeilijke periode. “Het bracht een hele nieuwe horizon aan mijn leven”.

Ik ben mij gaan omscholen voor yogadocent met specialisatie op zwangeren, baby's en kinderen. Door mijn grote passie voor masseren, volgde ik daarna ook de opleiding voor zwangerschapsmassage therapeut en allround massagetherapeut.  

Dit was een nieuwe start en Praktijk Maribel bloeide op! Maribel, mij als koosnaampje gegeven. Ik startte een praktijk aan huis. 

In 2022 kreeg ik meer vrije tijd omdat mijn kinderen grote worden en besloot ik een 2e salon te openen in bij de Beautybar. Ik vind het erg leuk om ook met collega's samen te werken. Samen bereik je meer. 

Na jaren yogalessen en masseren was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging en besloot ik de opleiding tot allround pedicure te volgen. Een nieuwe passie!

Ik vind vooral de combinatie van het les geven, de ontspannende behandeling en de pedicure behandelingen erg fijn om te doen. Elke werkdag is weer anders! 

 

Ik werk vanuit een holistische visie. En kijk naar de persoon in zijn geheel. En kijk wat er op dat moment nodig is. Ik werk met natuurlijke producten, essentiële oliën waardoor je nog meer ontspanning en het zelfgenezend vermogen in het lichaam vergroot. 

Er is een ruim aanbod van diverse behandelingen en arrangementen in mijn praktijk.  Voor ieder wat wils wat die nodig heeft op dat moment. 

Binnen mijn praktijk wil ik mensen een moment van rust en ontspanning bieden. 

 

Ik vind het mooi hoe je ontspanning op verschillende manieren kunt overbrengen.  Elk mens is uniek. Mijn kracht is om ieder in mijn praktijk weer te zien stralen en zichzelf te laten zijn! Zowel jong, volwassen en oud! 

 

Ik verwelkom je graag bij Praktijk Maribel, kom het ervaren!  Ontspannen & Verzorgen van top tot teen, bewustwording, een heerlijk moment voor jezelf....

Warme groet, Tamara Aartman-Tersteeg