Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een lichte vorm van massage. Het is dus géén sport massage. Met lichte effleurages, strijkingen en knedingen worden de spieren behandeld.Het is een zachte diepwerkende lichaamsmassage. Met lichte bewegingen op de huid worden er diepliggende spanningen los gemaakt. Door het lichaam zacht en respectvol aan te raken en te masseren kunnen diepliggende spanningen worden losgelaten en afgevoerd. Tijdens de massage worden schouders, rug, benen, buik, voeten en hoofd gemasseerd.  

Of een ontspannende rug, nek schouder massage bij spanningsklachten in de deze gebieden. 

De voordelen van een ontspanningsmassage zijn: massage reduceert stress, verlaagt de bloeddruk, maakt gespannen spieren los, versterkt het immuunsysteem, afvalstoffen worden afgevoerd en je komt beter in contact met je zelf. 

De massage wordt gegeven vanuit holistische visie. Ik kijk en voel wat de persoon op dat moment nodig heeft. Ik zal daar de massagetechnieken op aan passen. En lichaamsdelen die extra aandacht nodig hebben extra behandelen. 

Afhankelijk van de wensen en klachten zoek ik een basisolie uit waarbij ik essentiële oliën aan toe voeg om de werking en heling van de massage te vergroten. Ik werk met de essentiële oliën van Doterra. Een weldaad voor lichaam en geest! 

Ook bij kinderen kan een ontspanningsmassage heilzaam werken, vooral bij spanningen/stress bij moeilijke thuis situaties, bijv.  door scheiding van ouders, ziekte in het gezin, problemen op school, examenvrees, faalangst, ADHD, Autisme, PDDNOS enz. 

 

Duur & Kosten

30 minuten 30 euro

45 minuten 45 euro

60 minuten 59 euro