Edelsteen massage

 

Edelsteen massage wordt al lange tijd ingezet voor de gezondheid van de mens. De edelstenen zijn prachtig van vorm en hebben een geneeskrachtige en ontspannende werking.

 

Edelstenen geven tijdens de massage hun unieke zuivere trilling en mineralen af aan het lichaam. Blokkades kunnen hierdoor worden verlicht of zelfs opgeheven en het energieveld wordt gereinigd.

Tijdens een edelsteen massage wordt het lichaam in evenwicht gebracht en het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Spanningen en stress worden afgevoerd en vervangen door nieuwe, sprankelende energie. De edelstenen kunnen zowel warm als koud gebruikt worden op het lichaam.

De massagevorm brengt vooral veel verlichting bij emotionele klachten als spanningen, stress, verdriet, angst, onzekerheid en rouw. De zachte helende kracht van de edelstenen kunnen de klachten verlichten en zelfs oplossen.

Tijdens de massage gebruik ik de volgende edelstenen:

 

Bergkristal: dit is een neutrale en zuivere steensoort, die de werking van andere edelstenen helpt versterken. De steen zuivert, geeft energie en zorgt voor een heldere geest.

 

Rozenkwarts: deze roze steen met zachte uitstraling wordt ook wel de steen van het hart genoemd. Rozenkwarts heeft een milde kalmerende werking en opent het hart voor liefde.

 

Amethist: Een zeer krachtige en beschermende steen die negatieve energieën blokkeert. Een massage met amethist kan de geest zowel kalmeren als stimuleren.

 

Een edelsteen massage is geschikt voor iedereen ook voor zwangeren en volwassenen.

 

Duur & Kosten

30 minuten €30 

45 minuten €45 

60 minuten €59 

75 minuten €69 

90 minuten €79