Beauty Welness behandeling

Beauty Welness behandelingen

 

Voel je goed van top tot teen!

Ontdek de kracht van de natuur, ervaar de rituelen van de hele wereld. Ze vormen de basis van de behandelingen in de sfeervolle salon.

Verwen jezelf met de ultieme welness ervaring!

 

De Beauty Welness behandelingen bestaan uit verschillende combinaties van gezichtsbehandelingen, lichaamspakkingen, massages en pedicure behandelingen. Iedere behandeling heeft weer zijn eigen thema!

Echt een verwenmoment voor jezelf om je lichaam helemaal van top tot teen te laten verzorgen en ontspannen.

 

Laat je onderdompelen, geniet van een verwenmoment van luxe voor jezelf!

 

Beauty Welness Relax:

Een heerlijke behandeling om het lichaam extra te verzorgen en de ontspanning te ervaren.

De behandeling bestaat uit: reinigen van de rug, pakking op de rug, voet/been massage, rug/nek/schouder massage, gezichtsbehandeling (reiniging, scrubben, gezichtsmasker, gezichtsmassage, dag/nacht verzorging)

 

Je kunt kiezen uit bepaalde thema’s:

 

Lavendel: een ontspannende lavendelbehandeling. Een zijdezacht verzorgde huid, een verlichting voor de huid en ontspanning voor het hele lichaam. Voor deze behandeling wordt de kracht van lavendel ingezet. Lavendel verzorgt, reinigt, verkwikt, en ontspant op geheel natuurlijke wijze. Er wordt gewerkt met geheel natuurlijke producten. Een perfecte balans tussen diepe ontspanning van huid en lichaam.

 

Aloe Vera: een ontspannende aloe vera behandeling. Voor deze behandeling wordt de kracht van aloe vera ingezet. Aloe vera reinigt en herstelt de huid op een zachte wijze. Heel fijn om de huid na een zonvakantie te laten herstellen.

 

Champagne: Dompel je onder in de luxe beleving van champagne. Deze behandeling geeft je bubbeltjes in je hoofd. Voor deze behandeling wordt de kracht van Champagne en zee alg ingezet. Het verjongt de huid en stimuleert het herstellend vermogen.

 

 

Deze behandeling duurt 90 minuten €81,50

 

Beauty welness Sabaaydi: De welness Sabaaydi behandeling  staat voor rust en diepe ontspanning. Er wordt energetisch gewerkt op het gehele lichaam. Deze behandeling is in combinatie met een gezichtsbehandeling. Een totale ontspanning voor het lichaam en geest.

De behandeling bestaat uit: kruidenstempelmassage op de rug, energetische massage van de rug/nek/schouders, energetische massage van benen en voeten, gezichtsbehandeling (reiniging, scrubben, energetische gezichtsmassage met serum, dag/nacht verzorging.

 

Beauty welness Hot Stone: Deze behandeling staat voor rust en diepe ontspanning. Er wordt gewerkt met warme stenen voor op het ilchaam. De warmte van de stenen zal nog dieper in het de spieren trekken waardoor het lichaam nog beter kan ontspannen. Spierspanning kan worden losgelaten. Deze behandeling is in combinatie met een gezichtsbehandeling.

De behandeling bestaat uit: hot stone massage van de rug, hot stone massage van de benen en voeten, gezichtsbehandeling (reiniging, scrubben, gezichtsmasker, dag/nacht verzorging)

 

Beauty welness Edelsteen: Deze behandeling staat voor rust en diepe ontspanning en contact maken met je innerlijke zelf. Er wordt gewerkt met warme edelstenen  met een krachtige werking. De edelstenen werken diep in het lichaam op energetich niveau zowel lichamelijk als geestelijk. Deze behandeling is in combinatie met een gezichtsbehandeling.

De behandeling bestaat uit: edelsteenmassage van de rug, edelsteen massage van de benen en voeten, gezichtsbehandeling (reiniging, scrubben, gezichtsmasker, dag/nacht verzorging)

 

Beauty welness Feet & Face: een totale verzorgende behandeling van top tot teen.

De voeten en het gezicht krijgen volledige aandacht om weer helemaal te stralen.

De behandeling bestaat uit: pedicure behandeling van 45 minuten, Yin Yang voet/been massage, gezichtsbehandeling (reiniging, scrubben, gezichtsmasker, dag/nachtverzorging)

 

 

Beauty welness Feet & Face De luxe: Een echt wellness behandeling voor de voeten en het gezicht. Extra verzorging, verwennerij en luxe voor jezelf.

De behandeling bestaat uit (voetenbad, reinigen en scrubben van de voeten en benen, voetpakking, voet/beenmassage, gezichtsbehandeling (reinigen, scrubben, japanse drukpunt massage met serum, dag/nacht verzorging)

 

Deze behandelingen duren 90 minuten €81,50

 

Elke maand is er een Beauty behandeling van de maand in de Actie! Helemaal passend bij het seizoen! Volg de acties op social media!