Zwangerschapsmassage

Zwanger, een zwangerschap ervaren. Iets heel bijzonders in je leven!

Bij een zwangerschap kunnen pijn en andere ongemakken optreden. Vooral nek, lage rugpijn, benen en voeten kunnen als pijnlijk ervaren worden.

Prenatale massage kan problemen helpen verlichten. Ook als er geen specifieke klachten zij kan een massage als een versterkende behandeling worden gegeven.

Door massage wordt het zenuwstelsel gekalmeerd. Zowel de bloedcirculatie als lymfevatenstelsel gestimuleerd zodat de placenta beter doorbloed wordt en afvalstoffen beter kunnen afvloeien. Er komen daarbij endorfines (hormonen) vrij die ervoor zorgen dat de baby zich prettig voelt.

Een massage draagt bij aan extra ontspanning en rust die moeder en kind tijdens de zwangerschapsperiode goed kunnen gebruiken. Maar ook tegen de tijd dat de bevalling nadert is het belangrijk met de vermoeidheid en ongemakken de ontspanning op te zoeken. Hoe meer je uitgerust bent hoe beter de ontsluiting vordert en dat lukt beter als je ontspannen bent. 

Tijdens de massage kan in overleg ook gebruik gemaakt worden voor de behandeling voor drukpunten die ervoor zorgen de de ontsluiting op gang komt. En eventuele wensen voor mogelijkheden als je overtijd loopt. 

 

Het is een cadeau aan jezelf, maar ook een cadeau voor je baby!

De massage wordt aangepast aan behoefte van de zwangere.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de zwangerschapsmassage:

  • Massage op een warmwaterkussen: er wordt een zachte massage uitgevoerd waarbij er gekeken wordt naar de klachten. Aromatherapie wordt ingezet om therapeutisch te behandelen. Ook hierbij kom je in een diepe ontspanning. 

  • Massage in buikligging: Vind je het fijn om in buikligging gemasseerd te worden? Door de speciale body cushion kussens, een kussen met buik en borstuitsparing wordt je rug helemaal ontzien. De achterkant van het lichaam wordt gemasseerd met extra aandacht voor het bekken, benen en voeten. Wil je liever in zijligging gemasseerd worden dan kan dat ook met de body cushion kussens een heerlijke stabiele ontspannen houding. 

  • Lomi Hapai massage (zie lomi hapai massage): hierbij kom je liefdevol in een warme ontspanning voor zowel moeder en kind. Er wordt vloeiend gemasseerd met zachte aanrakingen met de onderarmen in zijligging. Er wordt gemasseerd met natuurlijke olie naar keuze. Deze massage komt uit Hawai! 

 

Alle massages worden gegeven met een natuurlijke olie en aromatherapie.

 

Kijk ook eens bij de Beauty behandelingen - Zwanger Welness behandelingen voor leuke arrangementen voor de aanstaande mama! 

 

Duur & Kosten

30 minuten €32,50

45 minuten €47,50

60 minuten €61,50

75 minuten €65

90 minuten €75

 

Ook leuk om cadeau te geven! cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro.