Aroma Touch Massage

Een aroma touch massage is een hele zachte ontspannende massage. Voor iedereen een hele ontspannende ervaring! Bij Aroma Touch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën van Doterra. Onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en pepermunt. De essentiële oliën worden ingezet om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te veranderen en homeostase (het zelf-genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. De oliën dringen diep het weefsel in en geven ondersteuning waar nodig is. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende en herstellende en weldadige behandeling!

Deze massage is heel goed voor o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Als je een aroma touch massage hebt ondergaan voel je je na afloop heerlijk ontspannen en zal je nog uren nagenieten van de werking van de oliën.

Aan de massage kan ook de handmassage worden toegevoegd. 

De Aroma Touch Massage kan zowel aan kinderen en volwassenen gegeven worden. 

Duur & Kosten

60 minuten 59 euro. 

 

AROMA TOUCH HANDMASSAGE

De AromaTouch Hand massage is een ontspannen en laagdrempelige handmassage in combinatie met pure essentiële oliën. Deze fijne en zachte massage verlicht emotionele stress, werkt rustgevend en helpt je om weer in balans te komen in het hele lichaam. Gespannen handen worden weer soepel en warm. Het geeft een moment van rust en afleiding in deze tijd. Je geeft als masseur warme en persoonlijke aandacht. De AromaTouch Hand Technique is een uiterst unieke en professionele massagetechniek.

De AromaTouch Hand massage bestaat uit verschillende massagetechnieken die worden gebruikt om ontspanning te verkrijgen. De complete handmassage duurt ongeveer 10 minuten voor beide handen samen.

Er zijn verschillende oliën die gebruikt kunnen worden afhankelijk van welk resultaat men wil hebben. Er valt hierbij te denken aan bijvoorbeeld ontspanning, verbeterde weerstand of misschien wel wat extra energie. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden hierbij en samen zullen we kijken welke olie het beste past bij u.

Bij de AromaTouch Hand massage maak ik gebruik van de Certified Pure Therapeutic Grade (CPTG) essentiële oliën van dōTERRA. Deze oliën zijn geheel puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk.

Duur & Kosten

10 minuten 12,50 euro.