Anti Stress Massage &

Rug, nek, schouder

 

Tijdens een anti stress massage kunt u even tot rust komen in deze drukke tijden. Heel fijn om te ervaren na een drukke werkdag of werkweek. Anti Stress massage is een van de meest effectieve behandelingen om weer tot rust te komen. Wanneer je gedurende een korte periode onder druk staat zorgen bepaalde hormonen ervoor dat je sneller, scherper en sterker bent, maar wanneer je lichaam langere periode onder druk staat kan dit leiden tot gewichtstoename, depressie, angst, hoge bloeddruk, hoofdpijn, nekklachten en spierpijnen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig even de tijd voor u zelf neemt om goed te ontspannen.

Over het algemeen helpt de Anti Stress Massage uitstekend om het zenuwstelsel even rust te geven. Het vertraagt de hartslag en zorgt dat de ademhaling langer wordt. Het maakt strakke spieren weer soepel en helpt om te ontspannen. Belangrijker nog, het verminderd de hoeveelheid cortisol die het lichaam uitstoot.

De massage is er volledig op gericht om het stressniveau in het lichaam te verlagen. Het stimuleert het herstellend vermogen in het lichaam op emotioneel, fysiek en mentaal niveau.

Deze massage maakt je weer rustig terwijl je geniet van een ontspannen achtergrond muziek.

Hoofd nek, schouders en rug worden op drukpunten behandeld en dit gebied wordt even lekker gemasseerd. Je lichaam komt weer in balans en stress wordt afgevoerd. Na de massage voel je je heel relaxed!

Duur & Kosten

30 minuten 30 euro

45 minuten 45 euro

60 minuten 59 euro

 

Indien u verhinderd bent, graag 24 uur tevoren bericht geven, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.