Pedicure Welness

Verzorgende Voetpakking & voetmassage 

45 minuten €40

 

Voetreflexmassage 

30 minuten €25

45 minuten €35

 

Pedicure Welness Arrangementen

Behandelingen bestaan uit: 

Voetverzorging en Nagels knippen, Voetenbad met kruiden, scrub, Yin Yang massage, pakking/parafinne, voetencreme, thee met wat lekkers. 

 

Je kunt kiezen uit:

Anti stress: Heerlijke behandeling met Lavendel om extra te ontspannen en tot rust te komen. Goed bij Stress, oververmoeidheid, slapeloosheid, Burn out, overspannen. Met Voet/beenpakking.

 

Cooling Down: Een heerlijke behandeling met Algen om het lichaam te reinigen. 

 

Detox: Een heerlijke behandeling om het lichaam te ontgiften. Afvalstoffen worden afgevoerd. Er wordt tijdens de behandeling gewerkt met groene thee. 

 

Chocolade: Heerlijke behandeling met cacoa/chocola om alle negatieve gedachten weer te laten gaan en je lichaam energie te geven met Geluk. Extra verwennerij met een chocoladepakking. 

 

Relax Feet: Een heerlijke ontspannende behandeling waarbij je lichaam helemaal wordt ondergedompeld in de geuren van Mandarijn en pompelmoes. Een behandeling waar je weer helemaal Blij van wordt! 

 

Hot Stone: Een heerlijke ontspannende behandeling waarbij het de voeten en benen extra warme mogen ontvangen. Een uitgebreide massage met hot stone basaltstenen. 

 

MothersDay Lovely Rose: Heerlijke behandeling voor speciaal voor Moeders. Laat de voeten en benen maar helemaal onderdompelen in de Rozengeuren. Een behandeling met extra verwennerij. 

 

Candle Massage: Een heerlijke behandeling met warme massage kaarsen waarbij een uitgebreide massage plaatsvindt. 

 

Sabaaydi: Een heerlijke behandeling om volledig tot rust te komen. Je lichaam komt in een diepe ontspanning en afvalstoffen worden afgevoerd. Laat je onderdompelen in de geuren van Rozemarijn en Citroen. Speciaal aan deze behandeling is de massage met warme kruidenstempels. 

 

Happy Feet: Een heerlijke uitgebreide scrub behandeling met voetpakking. En een Shiatsu massage door middel van een happy feet apparaat) voor de voeten, onderbenen en rug. Deze behandeling is geschikt voor mensen met hielspoor, fybromyalgie en spierklachten.