Ontspanningstherapie voor Volwassenen

“Ieder mens mag stralen”

“Laat jou energie weer stromen”

"Je mag zijn zoals je bent"

 

Werkwijze

Voor een traject ontspanningstherapie voor volwassenen start ik met een intakegesprek. Hiervoor ontvang je via de mail een intakeformulier. Dit zullen we tijdens het gesprek bespreken. Het intakegesprek wordt gepland in combinatie met de eerste massage (kennismakingsmassage). Dit consult zal 60 minuten duren.

Afhankelijk van jou wensen en het doel van de ontspanningstherapie maken we een plan. En bekijk ik welke werkvormen ik ga toepassen. De werkvormen die gebruikt kunnen worden zijn:Yoga, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, mindfulness, massages, aromatherapie. 

Uiteraard kun je ook kiezen voor losse behandelingen. En wordt er alleen yoga of massage ingezet. Dat hangt af van de klachten en wensen.

Na een aantal consulten moet er een merkbaar effect zijn op het welbevinden, de gezondheid, klachten en/of nachtrust. Tijdens elk consult evalueren we hoe het met je gaat.

 

Wil je graag meer weten over ontspanningstherapie voor volwassenen neem dan contact op met Praktijk Maribel voor meer informatie en de tarieven.