Nieuws

Nieuwe massages bij Praktijk Maribel 

Vanaf augustus weer nieuwe mogelijkheden bij Praktijk Maribel. Ervaar wat een scrubmassage met je doet. Heerlijk in de zomer even ontspannen en je huid extra verwennen!

Vanaf augustus ook nieuw bij Praktijk Maribel de kruidenstempelmassage! Een heerlijke thaise massage met kruidenstempels in combinatie met een ontspanningsmassage! Een echte aanrader om tot rust te komen en stress af te voeren! 

Vanaf 3 september weer nieuwe Yoga & Mindfulness lessen! 

Dinsdag 3 september starten de lessen Yoga & Mindfulness lessen weer in Noorden. De lessen vinden plaats in de Bun, anemonestraat 25 in noorden. De les start om 19.30 -20.30 uur. Voor meer informatie kijk op de website! En heb je interesse meld je dan aan! En ervaar wat yoga met je lichaam en geest doet! 

Cursus Babymassage start in September!

Op maandag 16 en vrijdag 20 september 2019 starten er 2 cursussen babymassage bij Praktijk Maribel. Van 9.30 - 11 uur. Lekker samen ontspannen, masseren en spelenderwijs bezig zijn! Wil je ook mee doen meld je dan snel aan! 

Stoelyoga lessen bij Praktijk Maribel

Vanaf September gaan de stoelyoga lessen weer van start bij Praktijk Maribel. De lessen zijn op donderdag van 10-11 uur. In een klein groepje heerlijk stoelyoga volgen! Wil je ook ervaren wat de mogelijkheden van yoga op de stoel is? Bezig zijn met ontspannen, ademhaling, voelen, bewustwording en bewegen meld je dan aan voor deze lessen.