Nieuws Maribel! 

Gezondheidsbeurs in Nieuwkoop 8 februari 2020

Praktijk Maribel staat met een stand op de gezondheidsbeurs in Nieuwkoop. Kom je ook? De beurs is van 10 tot 15.30 uur in kaleidoscoop, verbinding 2 in Nieuwkoop.

Er zijn vele mooie stands en lezingen op deze dag. 

Praktijk Maribel verzorgt de volgende lezingen:

11 uur Je leven lang fit met Stoelyoga

11.30 uur AromaTouch massage voor volwassenen en kinderen

Je kunt deze dag ook een aromatouch hand/voetmassage ondergaan bij de stand voor 5 euro. Of een massage boeken met 10 euro korting in de praktijk in Noorden. Wil je een keer een yogales volgen? vandaag op de beurs kun je je gratis inschrijven voor een gratis proefles yoga! 

Zie ik je dan?

Open dag 30 november bij Verloskundige Praktijk Nieuwkoop

Op zaterdag 30 november staat Maribel bij de open dag van de Verloskundige Praktijk Nieuwkoop. Ik sta daar met een kraam over informatie over mijn praktijk en onze samenwerking in 2020! En er zijn ontspannende kadootjes en kadobonnen te koop voor de feestdagen. Ben je ook nieuwsgierig kom dan gezellig langs en een kijkje nemen! 

Nieuw Lomi Hapai Massage

vanaf januari een nieuwe massage bij Maribel. Een fijne massage voor zwangeren! De massage wordt in zijligging gegeven met vloeiende zachte bewegingen. 

Nieuw Wiebelyoga

vanaf januari 2020 gaat Maribel ook Wiebelyoga geven! Super leuk voor peuters, kleuters en schoolkinderen! 

Stoelyoga lessen bij Praktijk Maribel

De lessen zijn op donderdag van 10-11 uur. In een klein groepje heerlijk stoelyoga volgen! Wil je ook ervaren wat de mogelijkheden van yoga op de stoel is? Bezig zijn met ontspannen, ademhaling, voelen, bewustwording en bewegen meld je dan aan voor deze lessen. Er is nog plek! Meld je snel aan...