Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel massage. Een weldadige, ontspannende en helende massage, afkomstig uit Thailand. Het woord zegt het al een massage met kruidenstempels.

De warme stempels bevatten natuurlijke kruiden en bloemen die o.a. de volgende eigenschappen hebben:

  • ontspannend
  • reinigend
  • ontsteking remmend
  • activeert de stofwisseling
  • versterkt het immuunsysteem
  • spijsvertering bevorderend
  • pijn verdovend

 

De kruidenstempels zijn als het ware buideltjes : een speciale samenstelling van kruiden en bloesem verpakt in natuurlijk linnen. De buidels zijn verpakt als een soort stempel, en het lichaam wordt dus behandeld met deze stempels, en mijn handen.

Door de warmte van de stempelkussens (+/- 40/60 C) werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel en de natuurlijke lichaamstemperatuur zal zich natuurlijk gaan gedragen en de stofwisseling en de doorbloeding activeren. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Het lichaam zal nog vele uren na deze massage ontspannen aanvoelen en natintelen. U voelt zich herboren!

 

Deze massage kan verlichting brengen bij spierpijn, stress, reuma en door het afvoeren van afvalstoffen kan het ondersteunend werken bij het afvallen en bij vasthouden van vocht. Ook is het heilzaam bij slapeloosheid, huidproblemen, hoofdpijn en verkoudheid. U dient na deze massage veel water te drinken.

Tijdens de massage wordt het gehele lichaam behandelt met kruidenstempels. 

Een zéér uitgebreide, heerlijk geurende en ontspannende massage dus, een absolute aanrader.

Tijdens deze massage wordt er veel olie gebruikt.

 

Praktijk Maribel biedt 3 verschillende soorten kruidenstempel massages aan:

voorafgaand aan de massages wordt er gestart met een voetenbad.

Sabai: De massage wordt gestart met een warme stempelmassage. Na de stempelmassage wordt er met kokosolie en toegevoegde essentiële oliën een holistische ontspanningsmasage uitgevoerd. De zachte strijkende bewegingen zorgen ervoor dat de kruiden diep in de huid komen en de spieren hun werk kunnen doen. 

Thais: De massage wordt gestart met een ontspanningsmassage met warme kokosolie. Het lichaam wordt geactiveerd. Daarna wordt er een massage gegeven met de kruidenstempels die in een stoompan zijn opgewarmd. 

Thais Scrub: De massage wordt gestart met een ontspanningsmassage met warme scrubolie. Het lichaam wordt geactiveerd. Daarna wordt er een massage gegeven met de kruidenstempels die in een stoompan zijn opgewarmd. 

Duur & Kosten

U betaalt bij de 1e behandeling 10 euro extra voor de kruidenstempels. De kruidenstempels kun je zelf bewaren voor een volgende behandeling. Het set kruidenstempels kun je gebruiken voor 5x een kruidenstempelmassage. Uit hygiënisch en energetisch oogpunt is het gebruik van kruidenstempels persoonsgebonden. 

Gezicht kruidenstempelmassage 30 minuten, 35 euro. 

30 minuten 35 euro. 

60 minuten 55 euro.