Workshop Aroma yoga

Workshop Aroma Yoga is een Yogales waarbij je etherische oliën gebruikt bij de yogahoudingen en meditaties. Met behulp van de etherische oliën kun je je yoga en meditatie oefeningen nog meer verdiepen. Het gebruik van essentiële oliën verrijkt en verdiept je yogabeleving. Het heeft een versterkend effect op de yogahoudingen.  De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

We gaan lekker yoga doen en oliën ruiken en ervaren. We beginnen met een korte meditatie. Dan volgen er diverse serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen.

De geur heeft en grote invloed. Onze reukzin staat in verbinding met het limbische systeem in de hersenen. Dit Systeem reguleert alle lichamelijke, mentale en emotionele reacties. De geurmoleculen bereiken al binnen dertig seconden je zenuwstelsel en hebben direct effect. Dat gebeurt ook wanneer je de olie op de huid aanbrengt. De moleculen zijn zo klein dat ze door de huidlagen gaan en opgenomen worden in de bloedbaan. Na drie tot zes uur worden de moleculen vanzelf weer uitgescheiden.

De workshop is voor iedereen geschikt.

 

Wanneer & Locatie & Kosten

Datum volgt!

Locatie is Woudina & Co, handelsweg 2 in Nieuwkoop

Kosten €25,50