Gewrichtsontspanningsmassage

Een Gewrichtsontspanningsmassage is een cadeautje aan jezelf. Je voelt de spanning en stress van je afglijden. Ervaar de kracht en warmte van een massage!

Tijdens deze ontspanningsmassage worden zowel de rug, de schouders, het hoofd, de buik als de benen gemasseerd. Er wordt veel gebruik gemaakt van rekkingen van het lichaam en draaiende bewegingen van de gewrichten.

De massage werkt niet alleen ontspannend, maar ook wordt er weer positieve energie opgewekt, en voelt men zich na afloop vaak niet alleen ontspannen, maar ook weer fit en energiek. Gewrichtsontspanningsmassage is een fijne en helende massage voor elke leeftijd.

Een gewrichtsontspanningsmassages heeft veel positieve effecten op lichaam en geest. Zo ontspant het harde, gespannen en pijnlijke spieren, bestrijdt hoofdpijn, neemt stress weg, de ademhaling wordt regelmatiger en de hartslag wordt rustiger.Hierdoor kan de levensenergie vrij gaan stromen door het lichaam, waardoor het lichaam weer in balans komt.

Massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van bloedvaten plaats vindt en spieren en het zenuwgestel worden geprikkeld. Hierdoor kan de pijn worden bestreden of zelfs weggehaald.

 

Deze massage is ook zeer geschikt voor mensen met fibriomyalgie, reuma, artrose en vermoeidheid. Het lichaam en geest wordt in diepe rust gebracht.

Veel fybromyalgie patiënten ervaren chronische stress. Fybromyalgie openbaart zich vaak na langdurige stress. Doordat chronische stress vaak diep in het onderbewust systeem aanwezig is, kan hierdoor een slaapprobleem ontstaan. De Fybromyalgie patient komt dan ook vaak volkomen verstijfd uit bed. De gewrichtsontspanning zorgt ervoor dat je spanning loslaat en weer goed slaapt .

De meeste mensen met reuma hebben last van pijn en stijfheid in de spieren en gewrichten en zijn vermoeid. Vele mensen met reuma zoeken naast de reguliere behandeling een alternatieve behandeling als aanvulling. Een gewrichtsontspanningsmassage is een goed alternatieve behandeling die ervoor zorgt dat je beter slaapt en minder pijn ervaart.

 

Ook bij kinderen kan een gewrichtsontspanningsmassage heilzaam werken, vooral bij spanningen/stress bij moeilijke thuis situaties, bijv.  door scheiding van ouders, ziekte in het gezin, problemen op school, examenvrees, faalangst, ADHD, Autisme, PDDNOS enz.  Deze massages geef ik meestal in combinatie met aromatherapie.

 

De massage kan met of zonder olie gedaan worden. Ik gebruik een natuurlijke neutrale massage olie, die niet vet aanvoelt, huidvriendelijk is, en de huid tevens voedt en verzorgt. De olie meng ik met zuivere essentiële oliën. Er is keuze uit diverse geuren, maar indien gewenst kan er ook met een reukloze olie gemasseerd worden.

 

Duur & Kosten

30 minuten 30 euro

60 minuten 50 euro

 

Indien u verhinderd bent, graag 24 uur tevoren bericht geven, anders wordt de afspraak in rekening gebracht.