Aroma Touch Massage

Een aroma touch massage is een hele zachte ontspannende massage. Voor iedereen een hele ontspannende ervaring! Bij Aroma Touch massage wordt er gebruik gemaakt van 8 verschillende essentiële oliën van Doterra. Onder andere Lavendel, Tea Tree, Wilde Sinaasappel en pepermunt. De essentiële oliën worden ingezet om stress (zowel fysiek als mentaal) te verminderen, het immuunsysteem te ondersteunen, ontstekingsreacties in het lichaam te veranderen en homeostase (het zelf-genezend vermogen van het lichaam) te stimuleren.

 

De essentiële oliën die gebruikt worden in de Aroma Touch behandeling worden direct opgenomen via de huid in de bloedbaan en kunnen zodoende hun helende werk doen. De oliën dringen diep het weefsel in en geven ondersteuning waar nodig is. Tijdens deze massage worden de rug en de voeten behandeld met (weinig) olie. Een zeer ontspannende en herstellende en weldadige behandeling!

Deze massage is heel goed voor o.a. pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid.

Als je een aroma touch massage hebt ondergaan voel je je na afloop heerlijk ontspannen en zal je nog uren nagenieten van de werking van de oliën.

 

De Aroma Touch Massage kan zowel aan kinderen en volwassenen gegeven worden. 

Duur & Kosten

60 minuten 55 euro.